Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Loon Salarissoftware is de tweede softwareleverancier die koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart

Plaatsingsdatum 12-07-2017
Berichtdatum 12 juli 2017

Makkelijker verlonen met koppeling
Het betalen van de salarissen is nu nog makkelijker geworden met de nieuwe koppeling. Vanuit Loon worden de loonjournaalposten automatisch in de boekhouding in SnelStart toegevoegd. Loon exporteert uiteraard ook de salarisbetalingen naar de bank. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten wordt kleiner.

Wie volgt?
Loon is het eerste salarispakket dat aansluit op het nieuwe online platform van SnelStart. SnelStart heeft als doel om de boekhouding volledig te automatiseren. Het platform, waar branchegerichte softwareleveranciers op kunnen aansluiten, is hierin een belangrijke stap. Naast salarispakketten kan men denken aan software voor CRM, webshops of rapportage. Ook vakspecifieke applicaties voor bijvoorbeeld kappers of fietsenmakers kunnen direct aansluiten.

Volgens Jakob Jan Brouwer, partnermanager van SnelStart is niet de vraag welke partner binnenkort aansluit, maar wel wanneer de volgende koppeling gereed is. Wordt vervolgd.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug

Gerelateerde berichten

BizzCloud koppelt met SnelStart [24-08-2017]

SnelStart koppelt met TriFact365 voor volledig automatische factuurverwerking [10-08-2017]

Webwinkelfacturen koppelt webshops aan SnelStart API [28-07-2017]

SnelStart lanceert online platform voor het MKB [04-07-2017]

Uw onderneming in eigen hand met SnelStart [31-05-2017]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED